Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیریت امور مالی شرکت ملی نفت ایران درباره انتشار فیش حقوقی مدیرعامل این شرکت توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش انرژی امروز به نقل از شرکت ملی نفت ایران، در این توضیحات آمده است: «با عنایت به درج فیش حقوقی شهریورماه مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در رسانه‌های جمعی توضیحات ذیل برای تنویر افکار عمومی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق مصوبه شورای حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی کشور از سال ۱۳۹۶ سقف حقوق کارکنان صنعت نفت شامل مدیرعامل، مدیران و کارکنان در حوزه‌های مختلف غیر عملیاتی ۲۱۷ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال (۲۱ میلیون و ۷۳۵ هزار تومان) تعیین شده، که این موضوع به صورت نرم افزاری در سامانه‌های کامپیوتری طراحی و بارگذاری شـده اسـت و در دستـرس همه نهـادهای نظـارتی نیـز قرار دارد، بنابراین مدیرعامل یا دیگر مدیران امکان دریافت مبلغی بیشتر از عدد فوق را ندارند، در ضمن طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی این رقم در سال ۱۳۹۷ نیز ثابت مانده است.

به همین دلیل بســیاری از مـدیـران و کارمنـدان با ســابقه نفــت نمی‌توانند بخش مهمی از مطالبات خود را دریافت کنند و مازاد سقف حقوق از دریافتی کارکنان کسر می‌شود. کارکنان نفت بـدون توجه به سـابقـه خدمـت باید تا سن ۶۰ سالگی در صنعت نفت کار کنند و به همین دلیل سابقه بسیاری از آنان به حدود ۴۰ سـال و گاه بالاتـر هـم می‌رسد.

از آنجا که همه تعدیلات و معوقات کارکنان باید از طریق فیش حقوقی پرداخت شود گاه رقم فیش حقوقی ماهانه از رقم مصوب بیشتر می‌شود که به هیچ عنوان به معنای دریافت بالاتر از سقف مصوب نیست و همان‌گونه که گفته شد مربوط به مواردی مانند طلب یا تعدیل ماه‌های گذشته و یا بدهی‌هایی مانند وام‌های دریافتی و علی‌الحساب حقوق است که در متن فیش حقوقی به صورت عدد منفی خود را نشان می‌دهند.

ضمن کنترل ماهانه دوباره در پایان هر سال نیز عملیات سقف گیری حقوق انجام و در صورت دریافت رقمی بیشتر از سقف مصوب مبلغ مازاد از فیش حقوق کارکنان کسر می‌شود و همه کارکنان نفت نیز به موضوع تعدیل و کسر از این طریق کاملا آشنایی دارند. که همین مقررات درباره فیش حقوقی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز صادق است.

با عنایت به توضیحات ارائه شده همه پرداخت‌ها و کسورات معوقه در پنج ماه نخست سال ۱۳۹۷ که در فیش حقوق شهریور ماه ۱۳۹۷ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران آمده است به شرح جدول ذیل ارائه می‌شود:

همان‌طوری‌که در جدول بالا مشاهده می‌شود مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران هیچگونه دریافتی مازاد بر سقف مصوب تعیین شده شورای حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریور ماه ۱۳۹۷ نداشته است.

 - حقوق مهرماه ۱۳۹۷ که از تاریخ ۲۵ مهر ۹۷ در سامانه حقــوق قابـل رویــت است نیز در چارچوب سقف تعیین شده پرداخت شده است.

 - پاداش سنوات خدمت پرداختی به مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز  به مراتب بسیار کمتر از میزان اعلام شده است.

 - امضای قرارداد با معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در چارچوب مجوز قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان حسب ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری انجام شده است.

 در پایان امور مالی شرکت ملی نفت ایران آمادگی کامل را برای پاسخگویی به همه واحدهای نظارتی دارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است
  • ماجرای بازداشت مرزبانان ایرانی توسط طالبان چه بود؟